top of page

Meistä

Vegaaniruokaa kaikille!

On aika mullistaa suomalainen ruokatuotanto ja uudelleen ohjelmoida makunystyrät. Kaukana ovat ajat, jolloin vegaaniruoka leimattiin erehdyksessä mauttomaksi ja tylsäksi;  onhan se kaikkea muuta paitsi sitä. Tästä ajatuksesta sai alkunsa myös tamperelainen Eatshares. Halusimme tarjota vastuullisesti ja eettisesti valmistettua ruokaa, joka sopisi kaikille – joten niin teimme.

 

Vuonna 2020 ryhdyimme tuumasta toimeen ja aloitimme tuote- ja reseptikehityksen. Kirkas tavoite vegaaniruoasta, joka olisi hyväksi sekä keholle, mielelle että maapallolle toimi ohjenuorana koko kehitysvaiheen ajan. Toukokuussa 2021 oli aika avata ovet ja aloittaa lounastoiminta Näsilinnankatu 46:ssa. Lounaan suosio ylitti odotuksemme ja ehdimmekin monet maukkaat lounaat huippuasiakkaillemme tarjota.

 

Matkaan on mahtunut monenlaista kiireisen pop-up kojun pyörittämisestä kesähelteillä Food Park Särkäntorilla, ruoankuljetuspalvelumaailman salojen opettelemiseen. Intohimomme vegaaniruokaa kohtaan sen kuin kasvaa ja suuntaammekin nyt kaiken energian vähittäiskaupan ja catering-palvelun puolelle – maku, laadukkuus ja vastuullisuus aina edellä.

Toimintamme ja kestäväkehitys

Kompensoimme hiilijalanjälkeämme istuttamalla puita myytyjä annoksia kohtaan.

Vegaaninenruoka on tehokkain tapa vaikuttaa CO2-päästöihin ja olemme yrityksenä huolissamme ilmastonmuutoksesta. Haluamme tarjota sinulle helpon ja herkullisen tavan pienentää ympäristöjalanjälkeäsi. 

Kompensoimme oman hiilijalanjälkemme istuttamalla puita taimitarhaamme Keniaan. Sen lisäksi, että puun istutuksella on positiivinen vaikutus ympäristöön on se myös tapa tarjota työ- ja elämänmahdollisuuksia paikallisille asukkaille. Tällä hetkellä työllistämme neljä kokopäiväistä työntekijää puunistutus projektimme kautta. Lajeja joita istutamme ovat muun muassa hopea tammi, jouhikasuariina, avokado- ja mangopuu.

Eatshares puunistutus .png
bottom of page